Thursday, 6 July 2017

Perkembangan Header Blog Dari 2012 - 2017

Tak sangka dah lebih 5 tahun Eyma memegang gelaran seorang blogger. Sedar diri juga yang Eyma taklah sehebat blogger otai yang lain. Blog ini hanya dijadikan tempat berkongsi cerita tentang kehidupan Eyma. Yang mana dari dulu perati perkembangan Eyma start dari blog GadisPhotographer yang telah dihack hingga ke blog EymaLydia, korang akan perasan banyak perubahan yang berlaku sepanjang 5 tahun ni. Sat sat kurus sat sat gemuk cantik hodoh semua ada.
Tengok-tengoklah dulu header noob Eyma start dari tahun 2012 sampai ke tahun ini. Tadi baru saja Eyma ubah header baru. Cantik dak? Tak cantik jangan habaq. HAHA
2012

2013

2014-2017

Terkini Pewiiittt


Noob kan header zaman tak matang dulu? Geli pula Eyma tengok, HAHA. Sejak sambung degree, cuti sem kali ini baru dapat cuci segala sawang dalam blog Eyma. Sometime, tiba-tiba rasa tawar hati untuk berblog sebab terlalu sibuk. Tapi sayang pula kalau nak burn blog Eyma. Sayang juga pada silent reader yang always berpusu-pusu ngintip Eyma. Ececeh....

InsyaAllah kalau tiada kekangan, Eyma akan update beberapa entri tentang kisah kehidupan Eyma. Terima kasih semua kerana sudi datang menjenguk blog saya. Muah muah!

Warna Warni Hari Raya 2017

Terlalu banyak memori pahit manis yang berlaku pada tahun ini, biarlah ia pergi menjadi sebuah pengajaran dan mematangkan kita. Alhamdulillah bersyukur pada Allah kerana mengizinkan Eyma sekeluarga untuk merasa kegembiraan menyambut Aidilfitri kali ini. Walaupun hati sedang dibelenggu pelbagai dugaan, senyumlah selagi diberikan peluang.

Tahun ini kami beraya berlapan, insyaAllah tahun hadapan beraya bersembilan pula. Syukur... Rezeki yang tidak terjangka. Doakanlah yang baik-baik. Semoga baby sihat wal'afiat dan menjadi penyeri keluarga Eyma akan datang. Amin....

Meh usha sikit-sikit gambar raya Eyma tahun ni. Walaupun ramai tegur Eyma makin berisi. Gambo tetap gambo. Lantak orang nak kata apa, tunggu kita slim balik jangan datang melutut sudah. Hehehehe opss jangan terasa.


Duk test camera, tertekan pulak, Hehehe
Masing-masing duk bercandid sementara akak setting ISO sat.



Asal aku over sangat

Pin pin!! ketapi nak lalu pin pin!!

Kaki sape paling sado 
Sorry guys , saya memang macamni


Disebalik takbir

Tu dia....tu dia....

Mama dah penat bawa adik dalam perut


Acah-acah bahagia

Apa yang cuba dilakukan