Wednesday, 3 December 2014

Freedom From SPM !!! Ohyeahh !!! ♡


Ohhhyeahhh!! . . Eyma freedom sudah after menempuhi dunia SPM yang agak mencabar koootttt, hahahaha, I malas nak fikir balik pasal SPM . Sebab . . . .

SPM TAHUN NI SANGAT-SANGAT MENGGILA !!

I do no why , they put KBAT questions on all paper include mathematics , physics & chemistry . Of course laaa I rasa bengang , Uhukss T_T

KBAT : Kemahiran Berfikir Aras Tinggi

I suka je soalan KBAT , tapi tak boleh tahan soalan KBAT masuk dalam Math Moden & Addmath . Hayooo , nasib baik Math I boleh jawap soalan KBAT , ada sampai menangis-nangis tak dapat jawap . Yes I know , mereka target A . Then bila ada soalan yang tak dijangka keluar tahun ni & bentuk soalan terbaru yang lain daripada yang lain , dorang menangis gila-gila macam orang gila . Yes , I rasa kesian kat dorang tau . Uhukss !!

Memang pelikssss soalan KBAT boleh masuk dalam Math . But serious , pembuat soalan ni sangat kreatif sebab reka soalan yang mencabar & ubah bentuk soalan dalam nombor kepada soalan bertulis . First buka paper , otak Eyma tiba-tiba jadi celaru bila terjumpa soalan pelik macam ni . Yes , pelik sangat . . But Eyma cuba untuk mind set elok-elok and try soalan lain dulu . Then last minute baru dapat ilham . HAHA , yes I do it !!

What ever I do , Yes I do my best ! Dapat keputusan A or B or C or D , Eyma bersyukur sebab Eyma sanggup berjaga malam untuk study . Eyma sanggup tidur 2 jam je tau , so hard . . . Ehem , I do this on Physics paper only . HAHA

On 27 November 2014 , I'm FREEDOM !! But my friends not freedom yet . Hmmm , so bored . Bila chat je dekat whatsapp , always krik krik . . But the funny things is . . . Picnic with them !! Ohhyeah !!

♡ 30 November 2014 ♡

Mira , Fauzani , Syuhada , Fakhrul

Ain, Syuhada, Fauzani, Eyma, Syarifah

Syuhada, Eyma

Eyma, Mira, Syuhada, Maisarah, Fauzani


Eyma, Ain, Syarifah, Syuhada, Mimi, Izzah, Arfah, Maisarah, Fauzani, Hanis, Mira, Iqa, Dayah, Uzma

Eyma, Ain, Syarifah, Syuhada, Mimi, Izzah, Arfah, Maisarah, Fauzani, Hanis, Mira, Iqa, Dayah, Uzma


The last pic is amazing, HAHAHA !!


Thats all for my throwback day , Thank you for singgah . . . Hehehehe .

btw, Im fat already . HAHAHA