Tuesday, 6 May 2014

Photoshop CC dan Lightroom semurah RM30

Assalamualaikum semua . .

Cehh . . bangga kejap nak buat entri tak berbayar ini . Almaklumlah saya penat jawap budak-budak asyik tanya di mana nak cari photoshop FREE . Hoho , zaman sudah maju dik . . . Nak free kena patah balik masa . Now , photoshop buat promosi rasanya , sebab before ni takde lah murah macamni .



Eyma rasa Rm29.99 untuk sebulan memang berbaloi sebab package ni combine dengan Photoshop CC dan Lightroom . Perghhh , guna dua-dua minatang ni confirm gambar cantik bak hang!

Jangan risau , photoshop CC sama juga seperi photoshop yang lain . Cuma lebih banyak tools yang lebih awesome than photoshop biasa . Kalau rasa tak reti sangat nak edit , terus ke youtube . Search apa yang korang nak . Kalau masih kata youtube susah , maaf dipinta sebab tak ada benda dalam dunia ni senang . Hehehe




Kalau nak purchase , hanya klik pada PURCHASE FOR RM29.99/mo + LOCAL TAXES . Then akan keluar benda bawah ni .


Senang je nak beli . Tak perlu susah-susah isi no IC , no surat beranak , hobi apa. Takde pun . . . hehehe . So , hope adik-adik yang bercita-cita tinggi nak kalahkan editing Eyma akan berjaya suatu hari nanti . Percayalah , sebab Eyma dulu pun macam tu . Hehehe

Iklan kejap !
Jom belajar photo editing di sini , confirm anda digelar PRO lepas ni . .
Klik sini : Learn Photo Editing