Friday, 14 February 2014

Rahsia Income dan Kulit Putih Gebu Eyma LydiaAlhamdulillah, akhirnya Double Stem Cell Eyma berjaya dihabiskan tidak sampai sebulan sahaja. Dalam sebulan ini juga semakin ramai yang tertanya-tanya produk apa yang Eyma guna. Eyma bukan sahaja gunakan Double Stem Cell untuk memutihkan kulit Eyma, malah Eyma gunakan kunyit sebagai penghapus jerawat degil dan menambahkan kehalusan pada kulit wajah anda.


Perhatikan warna tangan Eyma

Satu kotak Double Stem Cell ini mempunyai 14 sachet berharga RM250.
Disebabkan Eyma join member Phytoscience, Eyma dapat 2 kotak hanya RM270 sahaja.
Lagipun, if korang join member, bukan setakat dapat membeli Double Stem Cell dengan harga yang murah, malah korang boleh buat duit depan komputer dengan income sebulan cecah RM6000. Nak tahu kenapa?

Hehehehehehehehehe . . . .

Sila contact Eyma di facebook ataupun Whatsapp 0124345332.
Kalau korang nak join member, segala urusan pendaftaran Eyma akan uruskan.
Dan, korang akan dapat Tips Income Eyma Setiap Bulan melalui bisnes ini sahaja.
Hanya orang yang berdaftar dengan Eyma sahaja akan dapat tahu tips ini. Hehehe.

INFO SELANJUTNYA :

Isu tentang Double Stem Cell dikatakan HARAM itu tidak menjadi masalah lagi untuk hari ini. Logo tidak sah sahaja sudah jadi isu besar. Padahal, isi kandungan dalam produk ini semuanya daripada khasiat gabungan buah apple dan anggur. Maka, tiada apa-apa yang perlu dirisaukan. Hanya LOGO sahaja. Tetapi isi dalamnya tiada bahan-bahan yang diharamkan dalam Islam. Takkanlah nasi lemak kedai mamak pun nak kena ada Logo Halal Malaysia baru boleh makan. Hihihi. Lagipun, Double Stem Cell sudah pun mempunyai logo HALAL Malaysia yang sah sekarang ni.

Jadi? Jom ramai-ramai beli Double Stem Cell daripada Eyma. Cehhh . . .