Friday, 3 January 2014

WeChat Kenakan Cas RM0.37 Setiap Mesej


Lebih 50,000,000 pengguna WeChat wujud sebagai penegar sejati . Namun , wujud beberapa orang hantu yang sengaja menjatuhkan imej WeChat sebagai mata duitan . Baca lebih lanjut untuk ketahui hal sebenar .

0MG please read it !!! ●✅ Hello, Saya DAN DE DEATHSCYTHO pengasas WeChat. Mesej ini adalah untuk memaklumkan semua pengguna kita bahawa kita hanya mempunyai akaun 53million tersedia untuk telefon baru. Pelayan kami baru-baru ini sangat sesak, jadi kami meminta bantuan anda untuk menyelesaikan masalah ini. Kita perlu pengguna aktif kami untuk menghantar mesej ini kepada setiap orang di dalam senarai kenalan mereka untuk mengesahkan pengguna aktif kami yang menggunakan WeChat. Jika anda tidak menghantar mesej ini kepada semua kenalan anda ke WeChat, maka akaun anda akan kekal aktif dengan akibat kehilangan semua kenalan anda. Simbol update automatik pada Smartphone anda akan muncul dengan penghantaran mesej ini. Telefon pintar anda akan dikemas kini dalam masa 24 jam, dan akan menampilkan reka bentuk baru, warna baru untuk chat dan ikon akan berubah dari hijau kepada azul. WeChat akan mula mengenakan bayaran melainkan jika anda seorang pengguna yang kerap. Jika anda mempunyai sekurang-kurangnya 10 kenalan menghantar ini sms dan logo akan menjadi merah pada platform anda untuk menunjukkan bahawa anda adalah pengguna aktif. Esok, kita akan mula mengambil mesej untuk WeChat untuk 0.37 sen. Forward mesej ini kepada lebih daripada 9 orang dalam senarai kenalan anda dan apa yang logo aplikasi pada anda akan berubah makna biru yang anda mempunyai Menjadi pengguna percuma seumur hidup. Mengesahkan ini adalah ikon baru WeChat ☑ [emoji] Hantar kepada semua kenalan anda untuk mengemaskini

Selepas membaca nota "pelik" ini , automatik Eyma tergelak menyerupai kuda . Hekhihihi . . . Semenjak belakang ini , banyak mesej-mesej aduan daripada Promoter WeChat yang bertanyakan sejauh mana kebenaran cas 37sen itu . Semestinya PALSU dan tidak muhasabah .

Kenapa Palsu ?

Jawapannya mungkin anda boleh cari sendiri . Sekiranya , cas dikenakan , automatik page official WeChat di facebook akan memaklumkan dengan segera dalam beberapa tempoh hari sebelum cas dikenakan . Tidak mungkin WeChat sengaja main permainan "suprise" secara mengejut sebegini .

Sepatutnya , dalam hal sebegini anda tidak boleh buat main-main . Jika anda tertangkap kerana menyebarkan hal palsu sebegini , bukankah akan merumitkan lagi keadaan ? Walaupun masalah ini kelihatan kecil dan "biasa" , tetapi tetap tidak boleh dibuat main-main . Sebarang tindakan akan dibuat jika penipuan ini terus disebarkan .

Sekiranya anda semua mempunyai sebarang pertanyaan , boleh terus ke page Jom WeChat . Jangan malu jangan segan . InsyaAllah , kami akan bantu sedaya upaya untuk menyelesaikan masalah tentang WeChat yang anda alami . 

Jangan lupa update WeChat Versi 5.1 ya semua . Lebih banyak game menarik & emoticon FREE khas untuk anda . Lets WeChat !

#Usah berdengki kerana Allah akan memurkai manusia yang suka berdengki-dengki#

Wassalam ♡