Friday, 17 January 2014

Rahsia Kecantikan Eyma Lydia ♡

Sebulan lebih tak bertentang mata, akhirnya dapat juga bersembang sakan dengan Blogger Manis ni. Buat kali pertamanya dia memuji kecantikan Eyma lalu berkata, "Kenapa muka Eyma makin putih macam cina eh?". Nampak tak pujian direct dia tu, habis kembang hidung Eyma dibuatnya.

Itu baru seorang, ramai lagi yang tegur Eyma makin putih melepak bak mutiara. Amboi, sudah perasan lebih la Eyma ni. Hehehe, jangan marah haaa. Awal tahun ni, Eyma masuk sekolah baru. Maka, pujian pertama daripada kawan-kawan baru membuatkan Eyma tersenyum sampai ke telinga.

Masa boring-boring duduk dalam kelas, Eyma saja makan supplement daripada Iphytoscience. Tiba-tiba sorang mamat ni tegur, "Patutlah putih, makan Double Stem Cell rupanya".

Yes, itulah jawapannya. Eyma ambil supplement Double Stem Cell. Memang tak sangka, sebulan tak face to face dengan kawan-kawan or meet dengan sesiapa, berhasil juga supplement ini ye. Sebenarnya supplement ni tak sampai sebulan Eyma guna, start 21 December 2013 sampailah awal persekolah 1 Januari 2014 barulah orang tegur Eyma makin putih.

Dalam beberapa minggu tu, Eyma hanya makan sehari sepeket sahaja iaitu pada waktu malam. Kalau rajin sikit, waktu pagi ambil sekali. Entahlah Eyma ni, bersepah waktu masa makan DSC ni. Tapi, tak kuduga kulit yang sedikit putih tiba-tiba jadi terlebih putih.

Siap Cikgu BI puji Eyma ada Rossy Cheeks. Rossy Cheeks tu pipi yang pinky. Ewah! Bangga kut. Tak percaya Eyma ada Rossy Cheeks? Mai tengok gambar ni.





So, korang rasa apa? Serious Eyma baru perasan perubahan kulit Eyma lepas warna ketiak kulit muka dibandingkan dengan warna kulit muka gambar dulu. Alhamdulillah, bersyukur dapat kulit cenggini! Hehe, korang taknak ke cuba produk ni sekali?

Satu kotak hanya berharga RM250 ♡
If daftar jadi member hanya RM270 dapat dua kotak ♡ ! ! ! ! !

Rebut sekarang sebelum melepasssss !

*Kalau korang jadi member, korang boleh buat income RM500 sehari. Rugi kalau tak join!*

Inbox/PM/Mesej Eyma dekat Facebook yaaa ♡
Add Eyma di Instagram/WeChat ♡ eymalydia