Friday, 29 November 2013

Review Legacy Rose Hair Perfume

Assalamualaikum semua. Nampaknya, ramai juga yang rindukan entri daripada Eyma ye. Hohoho, memang susah dapat manusia kuat perasan macam Eyma ni . Apa-apa pun , hari ini Eyma nak syorkan satu produk kecantikan rambut yang WAJIB korang guna iaitu Legacy Rose Hair Perfume .

Amboi , dengar nama pun dah macam ala-ala retis . Senang cerita , macam MAHAL je .


Eh , Betul Ke Mahal ?

Eyma sendiri terkejut beruk , terkejut monyet , terkejut ikan , kucing , katak semuanya ada bila tahu harga produk ni hanya RM30 sahaja ! RM30 ini juga termasuk kos penghantaran tau . Buat sarawak & sabah hanya RM35 termasuk kos penghantaran juga . Murah kan ?

Boleh Percaya Berkesan ?

Sesetengah pihak suka judge produk yang murah ni low quality . Amboi amboi amboi , siapa kata murah tidak terjamin ? Eyma sendiri sudah cuba , takkanlah Eyma nak main tipu-tipu macam budak kecik kut. Bukan setakat rambut yang kering jadi lembut & nampak segar , baunya juga bak ros yang baru mekar . Usah risaulah akan bau rambut anda . Dijamin wangi dan tidak berbau hanyir . Eh , kepala pun ada bau hanyir eh ? Haha

Dijamin ?

Produk ini juga mempunyai pelepasan KKM dan dijamin HALAL ! Pss . . Boleh dibawa solat sekali tau . Wangi-wangi masa solat barulah kusyuk sikit . Kan kan . .

Khasiat

  • Membantu menyihatkan rambut.
  • Membantu mewangikan rambut.
  • Membantu mengelakkan rambut rapuh.
  • Membantu mengatasi rambut gugur.
  • Membantu menyokong pertumbuhan rambut.

Cara Penggunaan

Ambil sedikit dan ratakan ke seluruh rambut. Lakukan selepas mandi. Mudah & cepat !

Formulasi

  • Air Suling
  • Vitamin E
  • Serbuk Kolagen
  • TEOA
  • Rose Essential Oil
Jadi , dah puas hati dengan isi kandungan minyak rambut ni ? Memang tak akan wujud bahan-bahan yang dilarang atau bahan yang menyebabkan air wudhuk tidak lalu pada bahagian kepala. Haaa ! Rugi tau kalau tak cuba . Eyma sendiri dah mencuba. Anda bila lagi?
Like page di bawah & mai beli di InHealth Beauty !


Wednesday, 20 November 2013

Pencarian Agen Aqua International Sudah Bermula !

Misi menerjah usahawan dan usahanita yang berinspirasi tinggi dalam membina dan membangunkan lagi bidang perniagaan mereka sudah bermula . Siapa agaknya yang bertuah itu ? Adakah anda ?


Memperkenalkan Aqua International yang merupakan sebuah syarikat yang mempamerkan taraf antarabangsa sebagai pucuk utama bagi menghasilkan usahawan yang berinovatif dalam industri kecantikan . Bukan setakat kecantikan luaran wanita , ia juga menyeluruh dalaman wanita juga .

Sebuah pogram bimbingan Agen Aqua International telah ditubuhkan bagi menyelarikan matlamat kerajaan untuk memperkasakan ekonomi masyarakat terutamanya bagi pihak yang memerlukan pendapatan tambahan .

Jom layan video AQUA yang sangat awesome ini !



Adakah anda seorang suri rumahtangga ? Masih menuntut pembelajaran di Universiti ? Jangan risau . . Anda memang layak untuk menyertai program ini kerana :

TERBUKA kepada sesiapa sahaja yang berminat !
  • Usahawan dan Usahanita
  • Suri Rumahtangga
  • Pekerja Kerajaan dan Swasta
  • Pelajar Kolej dan Universiti
  • Pesara
Pss . . Peluang sebegini jangan dilepaskan tau . .

Program ini juga sangat sesuai untuk pengguna tegar internet di rumah . Dan anda jangan risau jika anda seorang yang benci akan internet, kerana program ini sesuai untuk platform :

Secara ONLINE

  • Facebook
  • Twitter
  • Forum
  • Dan lain-lain

Secara OFFLINE

  • Toko
  • Kedai
  • Gerai
  • Dan lain-lain

Nak tahu keistimewaan Agen Aqua International ?

PRODUK

  • Produk yang eksklusif dan bertaraf antarabangsa
  • Mempunyai pengesahan dan sijil Halal, GMP dan KKM
  • Produk yang mempunyai permintaan tinggi dalam niche paling popular
  • Pembelian produk secara berulang
  • Harga mampu milik berbanding pesaing

INSENTIF / GALAKAN

  • Top Agen Bulanan
  • Top Agen Tahunan
  • Dan macam-macam lagi Insentif yang ada

BIMBINGAN BERNIAGA

  • Mengadakan Kelas Secara Online dan Offline Seperti , FB Ads, Closing, Follow Up dll.
  • FB Group Khas yang membolehkan anda bertanya macam-macam soalan yang tidak difahami
  • Bahan-bahan Promosi Seperti Video, Gambar dan Teks
  • Pertanyaan Tanpa Had
  • Personal Coaching
  • Dan Macam-macam lagi
Amboi , luasnya mulut ternganga tu . Apa tunggu lagi ? Rebutlah peluang ini sekarang !

Bagaimana untuk mendaftar ?

Terdapat 3 cara daftar menjadi Agen Aqua International :

Hanya PM mereka di https://www.facebook.com/messages/aquabeautyMY

atau

Daftar melalui Website
Layari : http://aquabeauty.com.my/daftar/agen.php

ataupun

Call / SMS / WhatsApp Pegawai Pengurusan Agen , En. Fizo di 012 6391612

Syarikat ini amat mengalu-alukan penyertaan anda sebagai sebahagian daripada keluarga Aqua International Malaysia .

Kalau anda nak tahu , saya sudah daftar ! Anda bila lagi ?

Jangan lupa layari www.aquabeauty.com.my untuk mencuci mata & membeli belah disana !