Monday, 2 December 2013

BLOGGER GEMPAK 2013 AWARD


Assalamualaikum pembuka tirai kata,
Buat pertama kalinya Eyma menyertai kontes yang agak awesome anjuran Cik Abang Ejulz. Entah nak panggil abang atau adik. Pagi tadi bukak inbox facebook, ada seorang adik manis ini minta Eyma tolong likekan gambar kontes Blogger Gempak 2013. Jadi, dengan relanya Eyma tolonglah likekan juga. Nanti Kecil hati, padah pada nama pula. Tak pasal-pasal, Eyma digelar Cik Sombong. Sumpah tak suka!

Kemungkinan, adik manis ni tak tahu yang Eyma ni pun seorang blogger HEBAT di Malaysia. Ceh, diri sendiri je yang perasan agaknya. Mungkin orang nampak Eyma ni jenis tak layan kontes-kontes. Memandangkan lemak sudah diternak beberapa hari duduk dalam bilik saja, Eyma nak juga merasai dunia blogger yang katanya persaingan sengit juga. Tetapi, bagi Eyma dunia blogger yang kelihatan besar tetapi sebilangan kecil sahaja blogger yang mantap-mantap termasuk Eyma. Ewahh. Makin berlemak perasan lebih dalam diri ni.

Apa-apa pun, Eyma nak syorkan hampa-hampa semua join kontes ini sebelum tamat tarikhnya iaitu pada 4 Januari 2014. Rasanya time tu dah start sekolah. Eyma pula yang bakal menduduki SPM pada tahun itu. Ya Allah, copek benor masa berjalan ye. Semuanya kekuasaanNya yang Maha Agung. Jom sama-sama kita lawan siapa menang!
Berita baik untuk semua blogger Malaysia!

Award "BLOGGER GEMPAK 2013" Bermula..!

Pelbagai Hadiah Menarik Bakal Dimenangi!

Hadiah-hadiah :

Tempat Pertama : 1 Pemenang - RM100 + Piala "BLOGGER GEMPAK 2013" + 1 Tudung + 1 Bantal Kraftangan Saiz A4 + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Kedua : 1 Pemenang X RM50 + 1 Tudung + 1 Tasbih Digital + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Tempat Ketiga : 1 Pemenang X 1 Tasbih Digital + 1 Tudung + 1 Minyak Angin Fresh Care.

Saguhati : 20 Pemenang X Setiap Pemenang Berpeluang Memenangi Satu Hadiah (Tudung, Shawl, Lotion, Mineral Coffee, Tasbih Digital, Fridge Magnet, Keychain, Masker Savee, Topup HP, Minyak Angin Fresh Care, dan macam-macam lagi)

Menarik bukan?

Syarat-syarat Contest :

1. Follow Blog Ejulz & Semua Sponsor;


2. Like Page FB :3. Klik Banner Sponsor ;

[KLIK]

4. Buat satu entry di blog anda yang bertajuk "BLOGGER GEMPAK 2013 AWARD".
5. Dalam entry WAJIB letak BANNER CONTEST dan hyperlink ke link contest ini.
6. Letak link entry anda pada ruangan kotak komen di bawah.
7. Jika Disahkan Syarat-syarat cukup, Ejulz akan Print Screen entry contest dan akan diletakkan ke dalam Album "BLOGGER GEMPAK 2013" AWARD.
8. Gambar Print Screen Entry yang mendapat LIKE TERBANYAK akan dikira pemenang. Kira adil bukan? ^_^

JOIN SEKARANG!

TARIKH TUTUP CONTEST ADALAH 4 JANUARI 2014.