Friday, 29 November 2013

Review Legacy Rose Hair Perfume

Assalamualaikum semua. Nampaknya, ramai juga yang rindukan entri daripada Eyma ye. Hohoho, memang susah dapat manusia kuat perasan macam Eyma ni . Apa-apa pun , hari ini Eyma nak syorkan satu produk kecantikan rambut yang WAJIB korang guna iaitu Legacy Rose Hair Perfume .

Amboi , dengar nama pun dah macam ala-ala retis . Senang cerita , macam MAHAL je .


Eh , Betul Ke Mahal ?

Eyma sendiri terkejut beruk , terkejut monyet , terkejut ikan , kucing , katak semuanya ada bila tahu harga produk ni hanya RM30 sahaja ! RM30 ini juga termasuk kos penghantaran tau . Buat sarawak & sabah hanya RM35 termasuk kos penghantaran juga . Murah kan ?

Boleh Percaya Berkesan ?

Sesetengah pihak suka judge produk yang murah ni low quality . Amboi amboi amboi , siapa kata murah tidak terjamin ? Eyma sendiri sudah cuba , takkanlah Eyma nak main tipu-tipu macam budak kecik kut. Bukan setakat rambut yang kering jadi lembut & nampak segar , baunya juga bak ros yang baru mekar . Usah risaulah akan bau rambut anda . Dijamin wangi dan tidak berbau hanyir . Eh , kepala pun ada bau hanyir eh ? Haha

Dijamin ?

Produk ini juga mempunyai pelepasan KKM dan dijamin HALAL ! Pss . . Boleh dibawa solat sekali tau . Wangi-wangi masa solat barulah kusyuk sikit . Kan kan . .

Khasiat

  • Membantu menyihatkan rambut.
  • Membantu mewangikan rambut.
  • Membantu mengelakkan rambut rapuh.
  • Membantu mengatasi rambut gugur.
  • Membantu menyokong pertumbuhan rambut.

Cara Penggunaan

Ambil sedikit dan ratakan ke seluruh rambut. Lakukan selepas mandi. Mudah & cepat !

Formulasi

  • Air Suling
  • Vitamin E
  • Serbuk Kolagen
  • TEOA
  • Rose Essential Oil
Jadi , dah puas hati dengan isi kandungan minyak rambut ni ? Memang tak akan wujud bahan-bahan yang dilarang atau bahan yang menyebabkan air wudhuk tidak lalu pada bahagian kepala. Haaa ! Rugi tau kalau tak cuba . Eyma sendiri dah mencuba. Anda bila lagi?
Like page di bawah & mai beli di InHealth Beauty !