Sunday, 29 September 2013

Makeup Inspired Mulan


IKLAN : Jom join Kontes Review Klinik Cinta

Toink toink. Nampaknya aku semakin rajin meluangkan masa bersama barang-barang makeupku. Memandangkan aku dah lama tinggalkan dunia kecantikan , kesian makeup-makeup aku kekurangan kasih sayang aku. huwiiii.

Cantik pula guna camera Samsung Galaxy Tab 3 aku ni , Kahkah

Nampak tak muka aku ? Betapa pffttttt nya. Tak macam Mulan pun. Dah macam cekodok durian aku tengok. Berangan jelah nak tiru muka Mulan.

Aku ni pun , terhegeh-hegeh nak masuk kontes makeup disneyland. Lepas makeup comel-comel , Tengok-tengok tarikh luput dia , 5 Oktober. Pergh , mana sempat nak pomote dalam masa 5 hari.

Aku tengok pesaing pun ramai. Tapi dari segi makeupnya , confirm aku akan dipuji. Kahkah. Perasannya aku ni. Anda kena memahami bila berjumpa dengan orang perah santan macam aku ni.

Inilah barang makeup aku yang baru lepas kenyang telan kasih sayang aku

Nak kata aku ni pandai makeup , semestinyalah aku akui YA. Kalau pakcik makcik berminat nak tempah makeup daripada Cik Eyma , bolehlah berhubung ke pesbuk Eyma na. Jangan risau kalau Eyma tak balas mesej pada jam 2 pagi , masa tu dah terbongkang atas katil. Sapa suruh mesej pepagi buta.

Pastikan mesej petang-petang dan malam . Kalau malam sangat , Eyma nak kena pokpok kan baby tidur. Hahahaha. Bila aku beranak pun tak tau.