Sunday, 22 September 2013

Jom Sertai Kontes Review Klinik Cinta ♡Masih ingat lagi pemilik blog Eyma Lydia Dot Com ? Haha , kalau tak kenal memang Eyma kasi penyepak sekilo . Sepanjang Eyma mendiamkan diri , Eyma sedar dan tahu bahawa terlalu ramai yang merindui Eyma . Wah , bangga dan perasannya diri ini .

Biasalah , apabila diri ini sentiasa busy menguruskan anak sebuah kontes yang hangat di pasaran dunia belog-belog iaitu Kontes Review Klinik Cinta buat kali pertamanya telahpun dilancarkan pada hari ini iaitu 22 September 2013 hasil daripada sokongan krew-krew Klinik Cinta termasuk orang ramai .

Anda seorang blogger ? Suka menulis ? Kulit wajah kasar ? Gemar menggeledah blog Cinta ? Kelayakan anda sangat mencirikan seorang blogger yang layak untuk menyertai kontes ini , tetapi kelayakan anda tidak mampu melepasi kelayakan Eyma . Hahaha


Rugi tau kalau korang tak join . Hadiah yang bernilai hampir mencecah RM600 menanti ada !

Kalau Eyma nak masuk kontes ini , confirm menang . Disebabkan Eyma salah seorang krew Klinik Cinta Dot Com , tak boleh lah Eyma menyelah dalam kontes ini . Kalau sesiapa yang nak menang tu , mai bodek-bodek Eyma . . . Apa lagi ? Jomlah join !

Click Untuk Terus Ke Laman Kontes ♡ Kontest Review Klinik Cinta