Sunday, 11 August 2013

Koleksi Gambar Hari Raya Aidilfitri 2013♡

CLICK READ MORE UNTUK TERUSKAN AKTIVITI MENCUCI MATA ANDA !

Chakkk . . . . Alhamdulillah Eyma dan sekeluarga selamat tiba di rumah arwah atuk sebelah ayah . Memang setiap tahun rumah pusaka inilah jadi tempat sedara mara berkumpul . 


Wah ! Amacam ? Klasik kan ? Kalau jalan , mesti bunyi krekk krekk ~ Haha
Doa banyak-banyak supaya tak jatuh

Semangat benoh !
Dah macam kenduri dah . Haha
Inilah hasil tangan anak dara bila buat kerja dapur .
Menguji iman sebelum berbuka hari terakhir puasa .
Nampak tak muka kelaparan diorang ?
Perhimpunan apakah ?
Eyma dan kakak , Aisyah . Entah apa yang aku buat . Menari kot .
Gelak sakannnn .
Dua budak ni nakal . Main api .

Percubaan pertama . Dah macam kerepek hangus .
Hah ! Jadi pun . Ayat ni untuk siapa eh ? Hehehe
Siapa awek kiri sekali tu ? HIHIHIHI ~ ~ ~ ~ ~
Dah macam kena temuramah pulak . HAHAHA
Inilah satu-satunya gambar Eyma laga pipi ngan ayah Eyma . Love you !
Semua muka manis kecuali . . . . TETTTT ! Haha
Mencari port yang sesuai untuk photoshoot sekeluarga
Aku rasa diorang ni salah position nak snap gambar
Standby ~
Maklong & Paklong sekeluarga !
Pokteh & Mokteh
gelak sampai keluar gigi
OPOCOT !
Peace no warrr
Mak Anjang & Pak Anjang sekeluarga 
Eyma's Family
Muka-muka spontan , ce perhatikan sorang-sorang . HAHAHAHA . Nasib Eyma lari ~
Hanya 4 keluarga saja yang datang beraya . Lagi 6 keluarga tak dapat beraya sama .
Geng sepupu !




KAHKAHKAH ! Cirit ke yah ?
Cehhh . . Ce teka ni siapa ?

Dah macam retissss
Cik Ponpon menyelitlah
Cari ikan guna GPS
Kantoilah mu ni
Cover hensem ler tu
Senyum sokmo
Baru bangun tidur  kakak sebok snap gambo titew


Ce cari Eyma yang mana . kehkeh
Kakak aku gantenggg ~
Aku kesian ngan minah ni . Duduk bawah singki ? takde tempat lain kot
baby tu omeyyy !
Nampak apa-apa yang pelik ?
Eyma tukang snap ja . sodehh takley mencelah
Keje dia dok peace
Sepupuku bersama tunangnya . JELOUS !
Haaa . .  inilah anak buah Eyma yang tersayang ! Ala-ala cina cam Eyma . HAHA
Huhhhh ~ ~ Amacam ? Meriah tak ? Haha , boleh tahan lah . Kalau time kecik-kecik lagi best . Bayangkan 10 keluarga berhimpun time raya , perghh ! Rindu sangat-sangat saat tu . Hope tahun depan ada rezeki jumpa sedara-sedara lain . Amin . . . . . . .

Semalam , 10 Ogos , Eyma sekeluarga selamat pulang ke rumah dari jam 12 tengah hari hingga 9.30 malam . Pergh ! memang penyek punggungku . Jalan jam yang melampau . Menguji kesabaran deh ~ btw , rasa tak puas pula stay kampung dari 5 ogos ritu . Hmm . . Rindu depa bah .

Kepada cousin Eyma yang nak gambo raya bebanyak , sila inbox Eyma dekat FB na . . . . Malas nak letak banyak-banyak . Ni pun dah berat entry dalam blog guwa .